De narcistische wond helen

Als je te maken hebt gehad met een narcistische ouder of partner laat dat vaak diepe wonden achter. In deze video laat ik je zien hoe je de verwonding kunt gebruiken om via de mystieke weg te helen. The Wound is the Place where the Light enters – Rumi

Vandaag mocht ik een jaartje ouder worden! Lekker gevierd met mijn fijne vrouw Tanja en kids. En ondertussen heb ik weer een nieuwe video voor je klaar. Over omgaan met de wond die een narcistisch persoon in je achterlaat.

​Als je te maken hebt gehad met een narcistische ouder of partner laat dat vaak diepe wonden achter. In deze video laat ik je zien hoe je de verwonding kunt gebruiken om via de mystieke weg te helen. Immers: The Wound is the Place where the Light enters – Rumi.

Ook heb ik een ​vlog opgenomen met mijn zoon Tobias, waarin we een open gesprek hebben over de pubertijd, het pad van je hart volgen en de rol van ons, als ouders. Plaats ik ook binnenkort.

Gerelateerde Codependency Video's & podcasts

Eén reactie

 1. WoW
  Jammer dat je niet in België woont of ik maakte een afspraak om kom af te maken met alle issues uit mijn verleden.
  K ben41 geworden en begin nu voorzichtig patronen te zien/te herkennen.
  Zien is eerste stap, aanvaarden de 2e maar het een plek geven en uit die rollen stappen daar ben ik helemaal nog niet.
  Bedankt voor je heldere uitleg, ik zoek naar antwoorden op de vraag waarom ik soms vreemd doe, lastig ben of mensen steeds wil blij maken soms zelfs met mezelf daarbij te vergeten. Heel vaak eigenlijk
  Mss heb ik ook een stuk kunnen inzien waarom ik een burn out gehad heb of mss nog deels heb?

  Heel erg bedankt.
  Ik bekijk binnenkort je andere video’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je krijgt (ook) direct toegang tot: