Pas op: Verborgen Narcisme vs Codependency

Verborgen narcisme v.s. codependency. Hoe herken je nu werkelijk de eigenschappen en hoe onderscheid je ze van elkaar? Ontdek het in deze video!

Ik ben toch niet gek!? (is een gedachte die veel mensen hebben die met verborgen narcisme te maken hebben of hebben gehad)

Veel mensen kennen mij van de Immuunboost en gekke memes op Facebook, maar wist je dat ik jarenlang stellen heb begeleid als relatiecoach? Samen met Tanja heb ik destijds de EFT (Emotional Focused Therapy) opleiding gevolgd, waar we veel van hebben geleerd en nog steeds toepassen.

Ik vind relaties ronduit fascinerend. De dynamieken tussen mensen boeit mij al járen. Daarom maak ik de komende tijd filmpjes over veelvoorkomende dynamieken, zoals die van vandaag: de Helperholic/Pleaser versus de Verborgen Narcist (Martyr).

Het begint allemaal leuk en aardig, twee handen op een buik…. maar na verloop van tijd ontwikkeld er vaak een akelige dynamiek tussen deze twee, die voor de Helperholic/Pleaser meestal niet fijn afloopt (understatement).

Als je meer wilt weten over een bepaalde relatiedynamiek stuur mij dan gerust een berichtje, wie weet neem ik het mee in een volgende video!

Gerelateerde Codependency Video's & podcasts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je krijgt (ook) direct toegang tot: